Már több mint 10 éve Magyarországon is!
Magyarországon eddig több mint 70 vállalkozáshoz lett bevezetve az Openbravo. Köztük vannak olyan nagy vállalkozások is, mint a Háda cégcsoport, de szívesen használják az 1-2 személyes mikrovállalkozások is.
Elérés a világ bármely pontjáról
Az Openbravo-t web alapú szolgáltatásnak tervezték, ezzel lehetővé téve, hogy bármikor biztonságosan el lehessen érni azt egy böngészőn keresztül.
Dobozos és Vállalatra szabott megoldások az Openbravo-ban
Az Openbravo egy nyílt forráskódú rendszer, így egyedi igényeknek is meg tud felelni. De a "dobozos" termékeink is maximálisan támogatják a vállalkozások működését.
Previous
Next
  • Röviden az OPENBRAVO-ról
  • OPENBRAVO felhasználók
  • Modulok
  • Rólunk

...vele semmi sem lehetetlen

Egyedi megoldások mindenkinek

Az Openbravo-ban nincs lehetetlen. Olyan fejlesztéseket is meg lehet benne valósítani, amit a nagyobb ERP forgalmazók a zárt rendszerek miatt már nem tudnak megoldani.

Moduláris felépítés

Az Openbravo olyan önállóan működő (vállalatirányítási) modulokból épül fel, melyek bármikor összekapcsolhatóak és komplex vállalatirányítási rendszerként működnek, lefedve a vállalkozás teljes működését.

Opensource – Nyílt forráskód

A nyílt forráskód lehetővé teszi, hogy bárki (kis hozzáértéssel) fejlesztgesse, bővíthesse. Így lett lehetőség arra, hogy világszerte fejlesztői közösségek jöttek létre, és közel 100 olyan kiemelkedő, az ERP piacon vezető szerepet betöltő vállalkozás becsatlakozott a fejlesztésbe.

WEB-es elérés

Az Openbravo rendszer web alapú, a világ bármely pontjáról elérhető, nem kell hozzá semmi más, mint internet kapcsolat, valamint egy web böngésző és a rendszer on-the-fly elérhetővé válik.

Valós igények kiszolgálása

A napi szintű műveleteket kezelése mellett optimalizálja az üzleti feladatokat, fejleszti a fogyasztói elégedettséget és nem utolsó sorban, növeli a vállalati profitot.

Integrált ERP

Az Openbravo egy teljesen integrált rendszer az összes modulja egységes és átfedő, ezzel is megadja mindazt a szolgáltatást, amit egy ERP rendszertől elvárnak.

Ettől más

Ez a díjnyertes rendszer számos különbséget mutat más rendszerrel szemben, ilyen például, hogy a felhasználó hozzáférhet a forráskódhoz. Ennek segítségével a vállalatok mentesülhetnek a standard licensz kifizetésétől, amellett bele is javíthat a programba, ez garantálja a rugalmasabb cég specifikációt is. Ez ad ehetőséget arra, hogy a felhasználó csak azért fizessen, amit valóban használni is akar.

Sikertörténetek

Partnereink felismerték, hogy nem engedhetik  meg maguknak azt a luxust, hogy sok időt igénylő munkával táblázatkezelőket, szövegszerkesztőket és egyéb, mindenféle programokat használjanak a saját idejüket rabolva, csak azért, hogy a mindennapi rutin feladatokat adminisztrálják.

Five Stars Bt

Turisztika - jármű és flotta menedzsment

Euroguide

Turisztika - jármű és flotta menedzsment

Infinitours

Turisztika - jármű és flotta menedzsment

Trans-Tour

Járatüzemeltetés

LaVIA

Járatüzemeltetés

Petrack

GPS nyomkövetés

Háda

Kereskedelem

Combit

Informatika

Ha már te is úgy érzed, hogy a cégedet kiszolgáló programok a fejedre nőttek, vagy már nem látod át cégedet, folyamataidat, munkatársaid munkáját, mert mindenki kismilliónyi külön rendszerben vezeti adatait, akkor eljött az idő a változáshoz.

Székelyi és Szilágyi

Fémfeldologzás

Pitvaros étterem

Vendéglátás

Busline

Járatüzemeltetés

Spal

Gépalkatrész gyártás

FTC Kézilabda Akadémia

Sport

ERP Consuling

Informatika

Webváltó

Informatika

Mazzini

Háztartási kiegészítők

Pascal Team

Röntgen szervíz, cső és alkatrész kereskedelem.

Maxxpont

Textilipar

Egy jó vállalatirányítási rendszer új hajtóművet ad a vállalkozásoknak. Segítségével a cégek versenyképessége növelhető, erőforrásaik jobban kihasználhatóak, a döntéshozataluk felgyorsítható. Mi elsődlegesen az Openbravo 3 fejlesztésével és bevezetésével foglalkozunk, hogy többet tudjunk nyújtani, mint egy szimplán “jó” ERP rendszer. Munkánk sikerét az a közel 70 hazai kkv igazolja, akik már bevezették az Openbravo-ra épülő rendszereket.

Ismerd meg az Openbravo különleges moduljait

Az Openbravo minden olyan modullal rendelkezik, amit egy vállalat elvárna más ERP rendszertől, emellett tartozék még a CRM (Fogyasztói kapcsolat menedzsment) és BI (Business Inteligence) is.

Látogass el irodánkba és mi megpróbálunk segíteni

Célunk, hogy segítsük a vállalkozásokat bonyolult ügymeneteik, folyamataik vezérlésében.

Lépj egy nagyot!

Kérd ingyenes rendszerbemutatónkat!

Elérhető - valós célok az Openbravo-val

Pénzügyi információk integrálása

Az Openbravo-val megszűnnek az alternatív valóságok a céged teljesítményéről. A pénzügy saját bevételi számokkal rendelkezik, az értékesítésnek és az egyes üzleti egységeknek más-más adatai vannak arról, miképpen járultak hozzá az eredményhez. Az Openbravo elkészíti az igazság egyetlen verzióját, amelyet senki sem kérdőjelezhet meg, mivel mindenki ugyanazt a rendszert használja.

Gyártási folyamatok standardizálása és gyorsítása

Az Openbravo szabványos módszereket alkalmaz a gyártási folyamatok egyes lépéseinek automatizálására. Ezeknek az eljárásoknak a standardizálásával és egyetlen, integrált számítógépes rendszer használatával idő takarítható meg, javítható a termelékenység és csökkenthető a létszám.

Megrendelések kezelése

Az Openbravo a vásárlói ügyletekkel kapcsolatos információkat is folyamatosan kezeli attól az időponttól kezdve, hogy beérkezik a megrendelés egészen addig, amíg leszállítják az árut és kiállításra kerül a számla. Az integrált rendszer miatt egyszerűbben nyomon követhetőek a megrendelések, jobban koordinálhatóak a gyártások, a készletezés és a kiszállítás.

HR információk standardizálása

Egységess HR feladatok, outputtok. Az Openbravo szabványosítja az alkalmazottak adatainak kezelését és munkaidejük nyilvántartását.

Készletcsökkentés

Az Openbravo zökkenőmentessé teszi a gyártást, a ki és bejövő megrendeléseket, így javítja a teljesítési folyamat átláthatóságát. Ez a termelés során felhasznált alkatrészek készleteinek csökkenését eredményezi, jobban tervezhetővé teszi a késztermékek leszállítását, tovább csökkenti a készárukészleteket a raktárakban és elosztási központokban.

Minden egyhelyen

Az Openbravo egy integrált ERP rendszer, ami azt jelenti az esetében, hogy a bevezetésre kerülő modulok összekapcsolódónak, így az Openbravo-ban tárolt adatok bárhonnan elérhetőek a rendszeren belül. Így már nem lesz szükséged más rendszerek használatára.

Csatlakozz Te is Openbravo elégedett közösségéhez

0 +
Ország

Az Openbravo -t a világ minden pontján szeretik.

0 +
Felhasználó

Az Openbravo-t használók száma évről évre nő

Openbravo számokban

0 +
Magyarország

Itthon is folyamatosan bővül az Openbravo közösség