Professzionális megoldások a komoly problémákra

Tudjuk jól, hogy sok vállalkozás működési (rész)területére nem csak hogy nem “átlagosan” működik, de sajátossága miatt nem talál mindent lefedő rendszert. Nekik ajánljuk a Professzionális – egyedi rendszereinket.

Munkavédelem – CSSS

A modul a sok munkavállalót foglalkoztató építkezések munkavédelmi rendszerének készült az adminisztráció könnyítésére.

A munkavégzéssel megbízott cégeknek első lépésként regisztrálniuk kell a rendszer honlapján. Az adataikat a munkavédelmi osztály ellenőrzi és hagyja jóvá a kérelmet. Ezután a cég beléphet a rendszerbe és elkezdheti felvinni az adatokat.

A rendszerbe belépő cégek regisztrációs folyamata, az alapadatok megadása

A regisztrációs kérelem adatai a nyílt weboldalról megérkeznek a belső munkavédelmi rendszerbe, ahol az adatokat a munkavédelmi osztály ellenőrzi, majd jóváhagyja a kérelmet. Az adatok az internettől elzárt a GDPR szabályoknak megfelelő rendszerben tárolódnak, a jóváhagyás is ebben a rendszerben történik.

Regisztráció elfogadása

Az a cég, akinek jóváhagyták a regisztrációját, belépés után  elkezdheti felvinni a szükséges adatokat, először a kötelezően elolvasandó és aláirandó anyagokat, pl. a Munkavédelmi szabályzatot kell letölteni a cégeknek, majd aláírni a tudomásulvételt és az aláírt példányt visszaszkennelni a rendszerbe. A feladataikról a belépés utáni képernyő tájékoztat. Minden szükséges adatot fel kell vinni a rendszerbe, a tevékenységeken kívül a vezetői dolgozói állományon át mindent, amit a a munkavégzéshez szükséges alapadatok felviteléhez kér a rendszer.

A munkavégzéshez szükséges alapadatok kitöltése

A tényleges munkavégzés megkezdése előtt a  munkavégzéssel megbízott cégeknek fel kell vinniük a szükséges adatokat a munkavégzéshez szükséges és a munkaterületen használni kívánt gépekről és az eszközökről. Ezekről a berendezésekről fényképes dokumentációt is kell készíteni.

Gépek adatainak felvitele

Eszközök adatainak felvitele

Végül pedig fel kell vinniük az összes kért adatot a munkavállalókról: a személyes adatokat, a végzettséget igazoló adatokat, az orvosi adatokat és a személyes védőfelszerelési adatokat. Minden adat ellenőrzésre kerül a munkavédelmi osztály által a könnyen és gyorsan kiadható munkavégzési engedélyek érdekében. A rendszer minden adatot nyilvántart és figyelmeztet ha valamelyik irat érvényességi ideje lejár, ilyenek az orvosi alkalmassági igazolások, illetve a gépek eszközök felülvizsgálati anyagai

Új dolgozó adatainak rögzítése a rendszerben