Hisszük, hogy a versenyképesség alapja a rendezett és kontrollált vállalatirányítás.

 

Célunk, hogy segítsük a vállalkozásokat bonyolult ügymeneteik, folyamataik vezérlésében. A hatékony ügymenetek kezelésével komoly terhektől szabadítja meg a cégeket, így több időt, pénzt és erőforrást tudnak fordítani innovatív tevékenységeikre.

Célterületek

Járatüzemeltetőknek

Jobb sofőr kapcsolat, gyorsaság - pontosság, üzemi eredmény növekedés

Mint járatüzemeltetőnek, talán mondani sem kell, hogy mennyire fontos ebben az iparágban a pontos és megbízható szolgáltatás, a gyors reagálás az ügyfelek megkereséseire, nem beszélve a mindkét fél számára optimális ajánlatokról. Egy olyan megoldásra van szükséged, amivel nem csak megőrizheted versenyképességedet, hanem, ami képes konkurenciáid fölé emelni vállalkozásodat. A verseny vezetésének egyik alapvető feltétele, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben tudjál járatokat tervezni, ajánlatokat készíteni és ezek a lehető legegyszerűbb módon módosíthatóak legyenek. Ha ezen az oldalon vagy, akkor az azt jelenti, hogy már tudod, hogy szemléletváltásra van szüksége. Egy olyan rendszert keresel, ami támogatja az új generációs szolgáltatásokat, infrastruktúrákat, mert jobbat keresel annál, mint amid most van. Az Openbravel pontosan azt fogja neked nyújtani, amit vársz tőle.

Utazásszervezők

Jobb ügyfél kiszolgálás, növekvő klientúra

Mint Utazás-szervezőnek, talán mondani sem kell, hogy mennyire fontos ebben az iparágban a pontos és megbízható szolgáltatás, a gyors reagálás az ügyfelek megkereséseire. Különösen ti vagytok azok, akiket érzékenyen érint a legapróbb változás, a költségek módosulása, mert ti vagytok a kapocs az ügyfél és a szállító között. Épp ezért van szükséged irodád üzemeltetéséhez olyan XXI. századi infrastruktúrára, mely leveszi az adminisztráció elvégzésének jelentős terhét, hogy te tényleg csak az üzletre koncentrálhass. Az Openbravel pontosan azt fogja neked nyújtani, amit vársz tőle. Időt ad neked!

Árufuvarozás

Növeld eredményességed vállalatod fejlesztésével

Mint árufuvarozó, az egyik legnagyobb kihívás számodra a fuvartervezés. Ha járműveid állnak, vagy üresen futnak, csak a költségeket termelik neked. Fontos számodra, hogy járműveid és sofőrjeid állandóan kihasználtak legyenek. Az Opentravel fuvarokat sajnos még nem tud szerezni, de leveszi a terhet a válladról, ami a papírmunkát illeti. Fontos, hogy sofőrjeid pontosan tudják, hogy mikor hol kell lenniük, és az is fontos, hogy minél kevesebb idő menjen el a tájékoztatásukkal, mégis minden fontos információ a rendelkezésükre álljon. Az Opentravellel ez nem lehetetlen. Ha ezen az oldalon vagy, akkor az azt jelenti, hogy már tudod, hogy szemléletváltásra van szükséged. Egy olyan rendszert keresel, ami támogatja az új generációs szolgáltatásokat, infrastruktúrákat, mert jobbat keresel annál, mint amid most van. Az Openbravel pontosan azt fogja neked nyújtani, amit vársz tőle.

Az ERP új generációja

Az Opentravellel gyorsan csökkentheted költségeidet, mert átláthatóbbá válnak járataid kihasználtsága és döntés-előkészítő képességével minden információt a rendelkezésedre állít. Segítségével optimalizálhatod járműveid számát, kihasználtságát. Támogat a döntések meghozatalában az azonnali információk rendelkezésre állásával is.

Miért válaszd az Opentravelt?

  • Mert bárhonnan elérheted a világon
  • Mert olyan riportokat készíthetsz belőle, amilyet csak szeretnél
  • Egyszerű a használata, viszont lefedi a teljes vállalkozásod igényét
  • Mert a te munkádat is támogatja, tervez, kalkulál, ajánlatot készít, költségeket kontrollál
  • Mert a változásokat azonnal képes kezelni