Munkavédelem magasfokon!

A modul a sok munkavállalót foglalkoztató építkezések munkavédelmi rendszerének készült az adminisztráció könnyítésére.

A munkavégzéssel megbízott cégeknek első lépésként regisztrálniuk kell a rendszer honlapján. Az adataikat a munkavédelmi osztály ellenőrzi és hagyja jóvá a kérelmet. Ezután a cég beléphet a rendszerbe és elkezdheti felvinni az adatokat.

Nemzetközi piacra szántuk hiánypótló munkavédelmi megoldásunkat, mely bármilyen platformon kényelmesen használható.

 

A rendszert úgy állítottuk össze, hogy az bármikor átparaméterezhető legyen a felhasználó igényei szerint.

 

A rendszer komoly előnye, hogy a munkaengedélyeztetések kiosztása és az eszköz engedélyeztetés is a lehető legegyszerűbben megoldható, hiba esetén azonnali visszajelzést ad.


Személyenkénti kartonozásból a modul képes komplett szerződési hálódiagramot készíteni.

 

Bár a rendszer teljesen automatikusan működik, az irányítás mindig az adminisztrátor kezében marad.

A jelentések és a BI felület biztosítja az állandó kontrollt.

Mintafolyamatok a CSSS működéséről

Regisztráció elfogadása az Openbravo-ban

Az adatokat a munkavédelmi osztály ellenőrzi és hagyja jóvá a kérelmet. Az adatok az internettől elzárt a GDPR szabályoknak megfelelő rendszerben tárolódnak, a jóváhagyás is itt történik

Szerződött vállalkozás regisztráció a rendszerbe

Belépés után a cég elkezdheti felvinni az adatokat, először a Munkavédelmi szabályzatot kell letölteni a cégeknek, majd aláírni a tudomásulvételt és az aláírt példányt visszaszkennelni a rendszerbe. A feladtaikról a belépés utáni képernyő tájékoztat. Minden szükséges adatot fel kell vinni a rendszerbe, a tevékenységeken kívül a vezetői dolgozói állományon át mindent, amit a 1. számú mellékletben kér a rendszer.

"First Attachment" adatok rögzítése

A munkavégzéssel megbízott cégeknek fel kell vinniük a szükséges adatokat a gépekről és az eszközökről

Kiadott gépek - eszközök és személyes adatok nyilvántartása

Végül pedig fel kell vinniük az összes kért adatot a munkavállalókról: a személyes adatokat, a végzettséget igazoló adatokat, az orvosi adatokat és a személyes védőfelszerelési adatokat. Minden adat ellenőrzésre kerül a munkavédelmi osztály által a könnyen és gyorsan kiadható munkavégzési engedélyek érdekében.

Új dolgozó rögzítése

A rendszer minden adatot nyilvántart és figyelmeztet ha valamelyik irat érvényességi ideje lejár, ilyenek az orvosi alkalmassági igazolások, illetve a gépek eszközök felülvizsgálati anyagai