Növeld vállalkozásod hatékonyságát Dobozos megoldásainkkal

“Dobozos” megoldásainkkal azokra a vállalkozásokra is gondoltunk, amelyek piaci igényeik, termelési- piaci volumenük már indokolttá teszi az ERP bevezetését, de üzleti és informatikai intellektuális kapacitásuk felülmúlja pénzügyi lehetőségeiket.

Workflow – Folyamatmenedzsment

Ha fontos az Ön szervezetének, hogy projektjei (és azok részfeladatai) pontosan, előre kalkulálhatóak legyenek (résztvevők, költségek, határidők), akkor Önnek ajánljuk a Csoportmunka megoldásunkat. A modul segítségével előre definiálható projekt sablonok hozhatóak létre, melyekhez részfeladatok erőforrások, és szükséges megvalósítási időkeretek rendelhetőek. A projekt sablonok bármikor létrehozhatóak és felhasználhatóak, amikor szervezeten belüli közös csoportmunkára van szükség, függetlenül a projekt tárgyától. Elég csak azt tudni, hogy milyen típusú projektről van szó és a rendszer automatikusan kikalkulálja a szükséges feladatokat, a feladatok elvégzéséhez szükséges kompetencia igényt, a megvalósítási időt és a szokásos ráfordítási költségeket a projekten belüli részfeladatokra is. A projekt előrehaladása folyamatosan monitorozható on-the-line, köszönhetően a legapróbb részfeladat státuszolhatóságának. A projekt követés eredménye, hogy Ön és munkatársai is folyamatosan ellenőrizhetik a projektek megvalósulását, és időben értesülhetnek a nem várt csúszásokról, valamint a következő feladatokról. A rendszer biztosítja, hogy a projekt monitoring értesítések közvetlenül az érintettek email fiókjaiba kerüljenek, hogy ne legyen szükség a folyamatos modul használatra.

A modul tartalmazza:

Projekt előrehaladási Jelentések – Üzenet küldés

Azonnal értesüljön, ha egy projekt, vagy egy részfeladat megvalósítása késik, így előre felkészülhet a szükséges lépések megtervezésére.

Sablon projektek létrehozása

Ne fáradjon a projektek létrehozásával, a sablon projektek előre definiálhatóak és felhasználhatóak a projektek létrehozásánál, így már a tervezésnél pontosan ismerni lehet a szüksége erőforrások igényét és ráfordítási idejét, valamint a szokásos költségeket.

Bővíthetőség

A modult úgy hoztuk létre, hogy az bármikor bővíthető legyen a megrendelő igényei szerint. Kiegészíthető további paraméterekkel, új funkciókkal a felhasználói környezetre szabva.

Workflow – Folyamatmenedzsment

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Workflow – Folyamatmenedzsment

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat