Növeld vállalkozásod hatékonyságát Dobozos megoldásainkkal

“Dobozos” megoldásainkkal azokra a vállalkozásokra is gondoltunk, amelyek piaci igényeik, termelési- piaci volumenük már indokolttá teszi az ERP bevezetését, de üzleti és informatikai intellektuális kapacitásuk felülmúlja pénzügyi lehetőségeiket.

Táv és csoportmunka – Mobil light

A rendszer Web-alapú, azaz minden egyes felhasználó képes internet kapcsolattal elérni azt és dolgozni benne a megfelelő azonosítás után. A rendszerrel elérhető a térbeli és időbeli elhatárolódás. A rendszer azonos-idejű, azaz a mentett információt a rendszer azonnal feldolgozza, így másoknak lehetősége van további munkára az adott dokumentummal. Ennek a modulnak a része az Open Docs, amely tetszőleges ügyviteli folyamatok kezelésére alkalmas a hozzájuk tartozó elektronikus és papír alapú dokumentumok elektronikus tárolásával.

A modul tartalmazza:

Értesítések

A rendszerben beállíthatóak bizonyos várt események beállta (vagy be nem következtében) esetén értesítések küldése adott felhasználói csoportba tartozó emberek, vagy konkrét személyek részére küldendő értesítések.

Alertek – figyelmeztetések

A felhasználóknak címzett feladatok megérkezésekor figyelmeztetések küldhetőek.

Mobil eszköz támogatás

A modullal lehetőség van az Openbravo rendszerét mobil eszközökről is elérni, egyszerűbb, letisztultabb formában a gyors és hatékony kezelés érdekében

Táv és csoportmunka – Mobil light

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Táv és csoportmunka – Mobil light

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat