Professzionális megoldások a komoly problémákra

Tudjuk jól, hogy sok vállalkozás működési (rész)területére nem csak hogy nem “átlagosan” működik, de sajátossága miatt nem talál mindent lefedő rendszert. Nekik ajánljuk a Professzionális – egyedi rendszereinket.

Tárgyi eszköz kezelés

Az eszközmenedzsment modul professzionális része a komplex vállalatirányítási rendszernek. Kezeli műszaki és számviteli szempontból egyaránt az eszközökre jellemző valamennyi adatot és tranzakciót az állomány növekedésétől annak csökkenéséig. A tárgyi eszközökről minden időpillanatban személyre szabott jelentések kérhetők karbantartáshoz, leltározáshoz, számviteli beszámolókhoz.

A modul tartalmazza:

Értékcsökkenések számítása

Adó törvény és számviteli törvény szerinti értékcsökkenés számítása. Maradványérték kezelése. Az eszközök értékcsökkenése az érték komponenseknél beállított adatok alapján számítódik. A modulban kiszámolt amortizáció automatikusan főkönyvi tranzakciókat generál. Számviteli és adótörvény szerint eltérő módon lehet az értékcsökkenés számítását vezérelni. Egyetlen eszközre, vagy értékösszetevőre, vagy a teljes eszköz állományra számolhat amortizációt.

Ráaktiválás

Az eszközöket a mester eszköz adatok és a hozzáadott értékkomponensek összességével határozhatjuk meg. Az eszköz életciklusa során az értékkomponensek hozzáadhatók, vagy éppen kivehetők az adott mester eszköz mellől, illetve egyedi módon csökkenhet értékük is. Például egy autó megadható mestereszközként a beszállító adatainak, költségének és amortizációs módjának meghatározásával.

Integrált

Teljesen integrált az Openbravo főkönyvi moduljával, automatikus tétel feladások lehetősége. A tárgyi eszköz beszerzés, kivezetés, értékcsökkenés, és értékvesztés automatikus könyvelése a főkönyvi modulban. Minden egyes tárgyi eszközzel kapcsolatos tranzakciót (legyen az tárgyieszköz állomány növekedés vagy kivezetés, vagy állomány csökkenés, illetve az értékcsökkenés) a rendszer az előzetesen beállított szabályok alapján automatikusan elkönyvel.

Tárgyi eszköz kezelés

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Tárgyi eszköz kezelés

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat

Az Openbravo könnyen testre szabható

Nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez.

Tudj meg többet az Openbravo lehetőségeiről