Professzionális megoldások a komoly problémákra

Tudjuk jól, hogy sok vállalkozás működési (rész)területére nem csak hogy nem “átlagosan” működik, de sajátossága miatt nem talál mindent lefedő rendszert. Nekik ajánljuk a Professzionális – egyedi rendszereinket.

Opentravel

Az autóbuszos személyszállítással foglalkozó fuvarvállalási, szállítási és elszámolási rendszert olyan vállalkozások részére fejlesztettük, amelyek menetrendszerű és alkalmi autóbusz járatokat üzemeltetnek saját vagy kiszervezett járműparkkal. A rendszer segítségével kezelhető akár napi több száz kiállás szervezése és kiszolgálása az ajánlatadástól a buszok vezénylésén át az elszámolásokig. A szoftver automatikusan tartja a kapcsolatot a sofőrökkel, alvállalkozókkal, idegenvezetőkkel, tájékoztatva őket elkövetkezendő munkáikról. Az integrált térképszoftver révén optimális kihasználtság elérésével tervezhető a vezénylés. A rendszer képes kiértesíteni a megrendelőket a programok aktuális állapotáról. Nagyszámú napi kiállás egyszerű áttekinthető kezelése, több nézet és lekérdezési funkciók segítségével. Ajánlat készítő modul segítségével többféle ajánlat elkészíthető, majd a legmegfelelőbből egy gombnyomásra megrendelés generálható. Integrált térképszoftver segítségével a kiállások, utak futás- és időadatai egy gombnyomással tervezhetőek, grafikus útvonalterv hozható lére. A rendszer fejlett buszjavaslati, futásoptimalizálási funkciókkal rendelkezik. Hatékony, automatizált kapcsolattartás a megrendelőkkel, alvállalkozókkal, sofőrökkel és idegenvezetőkkel. Sablonokon alapuló megrendelés generátora segítségével az ismétlődő megrendelések pillanatok alatt elkészíthetők. Teljes körű elszámolásra ad lehetőséget a megrendelőkkel, alvállalkozókkal, sofőrökkel és idegenvezetőkkel. A rendszert kiszolgáló szerver futhat saját irodájában vagy egy internetes szerverparkban. Kapcsolat kiépítése lehetséges adatbeviteli rendszerek, pl. tachográf felé. A rendszer integrálható az ERP rendszerrel. A Járatkezelés rendszerben kiértesítő modulok fejlesztésére van lehetőség okostelefonos eléréshez és kapcsolattartáshoz.

Még többet az Opentravelről –>

A modul tartalmazza:

Egyedi rendelések

Egyedi rendelések felvitelének és elszámolásának lehetősége

Erőforrás kiosztás

Egyedi rendelésekhez grafikus felületen az erőforrások hozzárendelése, és erőforrásonkénti kiértesítés (pl. sofőr másnapi teendői)

Változás kezelés

Valamely erőforrás kiesés esetén látható a szabad erőforrás és átszervezhető a kiszolgálás

Opentravel

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Opentravel

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat

Kezelhetővé tesszük járataidat!

Vállalatra szabott jármű, szerviz és szerződés kezelés

Tudj meg még többet az OPENTRAVEL-ről

Az Openbravo könnyen testre szabható

Nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez.

Tudj meg többet az Openbravo lehetőségeiről