Speciális igényű partnereink számára speciális megoldásokat nyújtunk

Fedezzd fel az Openbravo lehetőségeit, hogy ne kelljen “általános” rendszert használnod! Cégünk fejlesztései egyes iparágak központi problémáira tud hatékony megoldást nyújtani, olyan terülteken is, ahol a nagyok, már nem képesek.

OpenControl

Az őrzés-védés, illetve a vagyon- és objektumvédelem napjainkban különösen fontos feladat, mivel a vagyon és az objektumok biztonsága ma már elengedhetetlen a gazdasági folyamatok zavartalan működéséhez, valamint a személyek és a vagyontárgyak védelméhez.

A vagyon- és objektumvédelem informatikai támogatásunk számos területre kiterjed, beleértve az ipari és kereskedelmi létesítmények, az intézmények, az állami és önkormányzati épületek, valamint a magánlakások és családi házak védelmét. Az őrök és a biztonsági rendszerek feladatai közé tartozik a beléptetés és kiléptetés ellenőrzése, a rendkívüli események kezelése, valamint a vagyontárgyak és az információk védelme.

A rendszerünk olyan kontrollt biztosít a feladatok elvégzése felett, amely kétséget kizáróan mutatja be, hogy az elvárt teendők mikor kezdődtek, ki végezte el, és mikor végződtek. Ez a kontroll számos előnnyel jár a megrendelők számára, többek között:

  • Biztosítja a feladatok hatékony és pontos elvégzését.
  • Csökkenti a hibák és a mulasztások kockázatát.
  • Lehetővé teszi a feladatok teljesítésének nyomon követését és értékelését.

Előnyök:

  • Gyors és egyszerű bevitel: Az objektumok és útvonalak bevitele egyszerű és gyors, köszönhetően a Google Térkép alkalmazással való integrációnak.
  • Pontos számítások: A rendszer automatikusan kiszámolja a távolságokat és az időket az útvonalak között.
  • Széleskörű funkcionalitás: A rendszer gyalogos és gépjárművel bejárandó útvonalakat is kezel.
  • Mobil applikáció: a diszpécser központnak (parancsnokoknak), az örő-védő munkatársaknak és a megrendelőkenk

A modul tartalmazza:

Objektumok és útvonalak

A Google Térkép alkalmazással való integrációnak köszönhetően a térképen könnyen beazonosíthatók az őrzendő területek, bejelölhetők az őrhelyek és az őr útvonalak is. A rendszer automatikusan kiszámolja a távolságokat és a bejáráshoz szükséges időráfordításokat.

Adott épületen belül saját alaprajzok is felvihetők. A rendszer gyalogos és gépjárművel bejárandó útvonalakat is kezel.

Mobiltelefon applikáció a feladatkiosztásokhoz és események jelentéséhez

A rendszerrel együttműködő mobilappliláció az őr/vagyonőri tájékoztatást támogatja, melynek alkalmazásával az őr az applikáción keresztül értesülhet a napi munkáiról, illetve azok részleteiről, valamint napi útvonaláról.

A mobiltelefon automatikusan, és/vagy a dolgozó jelzései szerint követi a tervet és jelzi, hogy mikor – milyen esemény történt. Az események naplózása biztosítja a valós bejárási célok teljeítésének nyomonkövetését. Valamint, az alkalmazással ellenőizhető, hogy a munkavállaló időben felkelt-e.

Mobiltelefon applikáció – diszpécser vagy parancsnoki felület

Az örző-védő munkatársak mobil applilációs jelentései azonnal megjelennek a központi rendszerben, így a diszpécser vagy a parancsnok a saját applikációs felületén látja, hogy a feladat időben és jól lett elvégezve. Ha bármilyen probléma adódik vagy rendkívüli esemény történt akkor arról is azonnal értesül. Az értesítések priorizálhatók.

Mobiltelefon applikáció – ügyfél felület

Az örzési feladatokat megrendelők számára  készült applikációban, kizárólag a megrendelő számára releváns informácókat  osztunk meg a teljesítésekkel és eseményekkel kapcsolatban.

OpenControl

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

OpenControl

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat

Az Openbravo könnyen testre szabható

Nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez.

Tudj meg többet az Openbravo lehetőségeiről