Növeld vállalkozásod hatékonyságát Dobozos megoldásainkkal

“Dobozos” megoldásainkkal azokra a vállalkozásokra is gondoltunk, amelyek piaci igényeik, termelési- piaci volumenük már indokolttá teszi az ERP bevezetését, de üzleti és informatikai intellektuális kapacitásuk felülmúlja pénzügyi lehetőségeiket.

Kontrolling és Riportok

A rendszer integrált része a beépített jelentéskészítő modul, amely lehetőséget biztosít különböző forrásokból érkezett adatok megjelenítésére, elemzésére és ezek alapján történő döntés-támogatásra. Ezáltal hatékonyan támogatja a menedzsment munkáját és megkönnyíti az alternatívák közötti választást.

A modul tartalmazza:

EXCEL, PDF, CSS támogatás

Az Openbravo modulok kiegészíthetőek előre definiált lekérdezési megoldásokkal, melyek segítségével a felhasználó azonnali információt kap a vállalkozás helyzetéről. A lekért riportok exportálhatóak Microsoft Excel munkafüzetbe, de készíthetőek belőlük írásvédett PDF dokumentumok is, valamint további felhasználásra CSS file-ok is.

Modulonkénti támogatás

Ez a sepciális modul is külön-külön összekapcsolható az Openbravo más moduljaival,, felhasználóhoz, de akár felhasználói csoporthoz rendelhető.

Dimenzionális riportok

A modullal úgynevezett dimenzionális riport is készíthető, mely segítségével a felhasználó saját maga definiálhatja a lekért adatok struktúráját, formáját.

Kontrolling és Riportok

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Kontrolling és Riportok

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat