Professzionális megoldások a komoly problémákra

Tudjuk jól, hogy sok vállalkozás működési (rész)területére nem csak hogy nem “átlagosan” működik, de sajátossága miatt nem talál mindent lefedő rendszert. Nekik ajánljuk a Professzionális – egyedi rendszereinket.

HR Toborzó rendszer

A toborzás modul személyre szabható kérdőívek kialakításával olyan cégek számára nyújt segítséget, ahol a fluktuáció, vagy az alkalmazottak nagy létszáma miatt szükség van a HR munkatársak kiválasztási módszereinek segítésére, egyszerűsítésére. Pillanatok alatt lehet kérdés típusok, válasz csoportok létrehozásával kérdőíveket létrehozni, azokat publikálni akár saját weboldalra is. A modul a toborzás segítésén kívül alkalmas kérdőívek, belső felmérések készítésére, a beérkezett adatok elemzésére, feldolgozására. Képes a jelentkezők, válaszadók státuszának jelzésére (pl. megfelelt, nem felelt meg, interjúra behívva, stb.).

A modul tartalmazza:

Drag & Drop funkció

A felhasználó drag&drop funkcióval kialakítható, átalakítható kérdőívek segítségével hozhat létre bármilyen adatlapot. A felhasználó által létrehozott kérdések, kérdés típusok, válaszok és válaszcsoportok segítik a kérdőívek egyszerű kialakítását.

Automatikus publikálás

A modul segítségével az elkészült kérdőívek automatikusan megjelenhetnek a felhasználó által megadott weboldalon. A megjelenés időtartamának beállításával határidőhöz szabhatja a kérdőívek, toborzás adatlapok megválaszolását.

A beérkezett adatok egyszerű, gyors szűrése, elemzése

A beérkezett adatok táblázatos formájában lehetőség van szűrni a válaszokhoz tartozó kérdések alapján. A válaszadókhoz státusz rendelhető, mely segíti a későbbi adatfeldolgozást, kiválasztást. A rendszer a megadott státuszok esetén automatikus e-mail-t küld a válaszadó címére (pl. jelentkezés után, elutasításkor, stb.). Illetve az eredmények akár excel táblába is exportálhatók.

HR Toborzó rendszer

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

HR Toborzó rendszer

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat

Az Openbravo könnyen testre szabható

Nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez.

Tudj meg többet az Openbravo lehetőségeiről