Növeld vállalkozásod hatékonyságát Dobozos megoldásainkkal

“Dobozos” megoldásainkkal azokra a vállalkozásokra is gondoltunk, amelyek piaci igényeik, termelési- piaci volumenük már indokolttá teszi az ERP bevezetését, de üzleti és informatikai intellektuális kapacitásuk felülmúlja pénzügyi lehetőségeiket.

Gyártási műveletek

A szoftver fejlett gyártási folyamattervezési modullal rendelkezik. A folyamat megtervezésén túl képes a gyártási erőforrás szükséglet előrejelzésére és a munkaerő-tervezésre is. Emellett a gyártási adatok, munkaidő és normák figyelembevételével értékeli a munkaerő teljesítményét és az erőforrások kihasználásának hatékonyságát. A vállalat által gyártott termékek receptúrák elmenthetőek, így a szoftver képes gyorsan meghatározni a tervezett gyártási mennyiséghez szükséges alapanyag-szükségletet. Gyártás ütemezésének figyelembevételével folyamatosan kiszámolja a gyártás alapanyag, energia és munkaerő szükségletét és a tendenciákból jövőre vonatkozó terveket készít. A többi modulhoz hasonlóan itt is képes a szoftver a gyártáshoz kapcsolódó különböző jelentések összeállítására.

A modul tartalmazza:

„BOM” termékek

Receptúrák alapján késztermékek összeszerelése,
Részegységekből összeszerelhető egyszerű gyártás

Sorozatgyártás – egyedi gyártás

Receptúrák alapján alapanyagokból, félkész termék és késztermék gyártása, költségalakulás kezelés, gyártási terv készítése.

Automatikus anyagigény kezelése

Automatikus raktár mozgások kezelése, anyagigény tervezés
A feladat megoldásának gazdája is visszakereshető.

Gyártási műveletek

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Gyártási műveletek

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat