Professzionális megoldások a komoly problémákra

Tudjuk jól, hogy sok vállalkozás működési (rész)területére nem csak hogy nem “átlagosan” működik, de sajátossága miatt nem talál mindent lefedő rendszert. Nekik ajánljuk a Professzionális – egyedi rendszereinket.

Élelmiszeripari gyártási műveletek

Ez egy olyan terület amelynél ritkaság , hogy integrált ERP rendszerben kezelik. Minden alapanyag adatai és szavatossági ideje megjegyzendő és a virtuális gyártósorokhoz konkrét receptúrák társulnak.

A Textiliparra készített modulunkat kiegészítettük SARS kezeléssel, szavatossági idő kezeléssel és receptúra kezeléssel és ezzel egy jó alapot kaptunk arra, hogy bármely speciális élelmiszeripari igényt egy teljesen integrált Openbravo rendszerrel elégítsünk ki.

A modul tartalmazza:

Egyedi gyártósor receptúrával

Bontási, osztályozási, keverési műveletek támogatása. Receptúra szerinti első mérés alapján kiszámított további anyagigény megadásának lehetősége.

Több gyártási helyszín

Több telephelyen, külső helyszíneken történő gyártás támogatása.

Nyomonkövethetőség

Gyártási egységek kezelése (SARZS, LOT) gyártási egységek nyomonkövetése és gyártási egységekhez rendelt lejárati dátumok kezelése.

Élelmiszeripari gyártási műveletek

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

Élelmiszeripari gyártási műveletek

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat

Az Openbravo könnyen testre szabható

Nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez.

Tudj meg többet az Openbravo lehetőségeiről