Növeld vállalkozásod hatékonyságát Dobozos megoldásainkkal

“Dobozos” megoldásainkkal azokra a vállalkozásokra is gondoltunk, amelyek piaci igényeik, termelési- piaci volumenük már indokolttá teszi az ERP bevezetését, de üzleti és informatikai intellektuális kapacitásuk felülmúlja pénzügyi lehetőségeiket.

CRM & Sales – Értékesítés

A szoftver segítségével különböző értékesítési tervek állíthatók össze. A partnertörzsbe felvett értékesítőkhöz jutalékokat rendelhetünk hozzá, amit a program automatikusan kiszámol. Képes különböző szűrőfeltételekkel termékcsoportok összeállítására, így megkönnyíti az ajánlatok összeállítását és katalógusok elkészítését. Az értékesítéssel egy időben megtörténik a művelet könyvelése és a program automatikusan, kiállítja a számlát és a számla formai követelményeit figyelembe véve ki is nyomtatja azt. A számlakiállítás történhet automatikusan és manuálisan is. Az Openbravo integrálható más alkalmazásokkal, (pl. CAD) Az értékesítésekről többféle jelentés kérhető le attól függően, hogy milyen információra van szükség és mennyire fontos az adatok szemléltetése.

A modul tartalmazza:

POS támogatás

A modul lehetőséget biztosít POS terminálok használatára is, de az Openbravo-n belül is megoldott az azonnali értékesítés és automatikus készletmódosítás.

On-line kassza integráció

Más on-line kasszarendszerekkel (pl. Molsoft) integrálható.

CRM

Ügyfél – partner kezelés, csoportokba, kategóriákba rendezés, adatbázis készítési lehetőség A feladat megoldásának gazdája is visszakereshető.

CRM & Sales – Értékesítés

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről

CRM & Sales – Értékesítés

Kérj további információt a személyreszabási lehetőségekről
Kapcsolat